fbpx

Partidul fostului comunist Mark Tkaciuk va participa la parlamentare. Lista candidaților, formată

Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic (PACCC), în frunte cu fostul comunist Mark Tkaciuk va participa la parlamentarele din 11 iulie curent. Totodată, formațiunea a anunțat că lista cu cei 101 candidați a fost deja formată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Porivit Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic, laa data de 12 mai a avut loc Comitetul Republican al partidului, iar chestiunea principală a ordinii de zi a fost întocmirea listei candidaților la funcția de deputat în Parlament.

Printre candidați se regăsesc economiști, reprezentanți ai societății civile, mediul științific, jurnaliști și publiciști, reprezentanți ai Administrației Publice Locale, pedagogi și medici.

„Participăm la alegerile parlamentare anticipate pentru a schimba situația dezastruoasă spre care se îndreaptă țara noastră. Viitorul Parlament trebuie să rezolve problemele stringente ale cetățenilor țării noastre. Această tendință, cu mare regret, a fost neglijată de foștii deputați în ultimii 10 ani”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Înregistrarea formațiunilor în cursa electorală începe la 12 mai curent, la Comisia Electorală Centrală.

ZUGO amintește că scrutinul parlamentar va avea loc la 11 iulie curent, după ce Parlamentul din legislatura a-X-a a fost dizolvat.

Articole asemănătoare

Back to top button