fbpx

Parlamentul confirmă. Un angajat al Legislativului a fost diagnosticat cu virusul COVID-19

Parlamentul a confirmat că un angajat din cabinetul unei persoane de demnitate publică din cadrul Legislativului Republicii Moldova a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Secretariatul Parlamentului a fost anunțat despre confirmarea infectării în dimineața zilei de astăzi chiar de către acesta. Persoana este asimptomatică și s-a adresat la medicul de familie pentru monitorizare ulterioară.

Decizia de testare a deputaților și angajaților din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru determinarea prezenței virusului COVID-19 a fost luată după ce un deputat a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit declarației făcute în plenul Parlamentului de către Dumitru Diacov, președintele fracțiunii Partidului Democrat.

Ulterior, președinta Zinaida Greceanîi a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților până la prezentarea rezultatelor testelor la COVID-19.

Amintim că, acum câteva ore, se vorbea de încă două cazuri de coronavirus care s-ar fi înregistrat în Parlament. Una dintre persoanele infectate este consiliera lui Alexandru Slusari, iar alta se zvonea că ar fi din echipa lui Vlad Bătrâncea.

CITEȘTE ȘI:

doc | Pro Moldova a aflat rezultatele testării la COVID-19! Sunt bolnavi în grupul parlamentar?

doc | Pro Moldova a aflat rezultatele testării la COVID-19! Sunt bolnavi în grupul parlamentar?

Articole asemănătoare

Back to top button