fbpx

Părinții, indignați de blocajul Maiei Sandu de a majora îndemnizațiile pentru copii. Reacția liderei PAS: Sunt discreditată că nu mă comport ca o femeie

Mai mulți părinți au rămas surprinși de vestea că Maia Sandu ar fi blocat majorarea îndemnizațiilor pentru copii. Potrivit lor, sprijinul statului este necesar, întrucât cheltuielile pentru întreţinerea micuţilor sunt foarte mari. În plus, autorităţile au datoria de a investi în copii, deoarece aceştia reprezintă viitorul ţării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt indignată. De ce statul ar trebui să ia bani de la noi, dar în schimb nu vor să ne ofere o susţinere socială?”, declară o femeie, într-un reportaj PublikaTV, unde sunt prezentate mai multe opinii în acest sens.

Totodată, lidera PAS și co-președinta Blocului ACUM, susține că informațiile apărute în presă au drept scop să o discrediteze, pentru că ea, însăși nu ar avea o familie.

„O vedem pe Ruxanda Glavan că încearcă să mă discrediteze făcând apel la faptul că sunt femeie și nu mă comport ca o femeie”, a spus Maia Sandu, preşedinta PAS.

Articole asemănătoare

Back to top button