fbpx

O poliţistă din Bălţi a fost reţinută în flagrant de CNA cu 200 de euro mită. Ar fi promis unui bărbat anunțat în căutare să-i închidă dosarul

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupție pentru luare de mită. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea unui dosar de căutare, pornit pe numele acestuia în anul 2016.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, bănuita a fost prinsă în flagrant după primirea banilor, transmiși sub controlul ofițerilor centrului. În prezent, aceasta se află în custodia CNA, fiind reţinută pentru 72 de ore.

În acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru corupere pasivă, iar dacă va fi găsită vinovată, poliţista riscă închisoare de la cinci la 10 ani, cu amendă în mărime de la 6000 la 8000 de unități convenționale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la șapte la 10 ani.

Potrivit CNA, de la începutul anului, doi poliţişti au fost documentaţi de ofițeri și procurori pentru fapte de corupţie.

Articole asemănătoare

Back to top button