fbpx

O moldoveancă a moștenit un milion de euro de la un italian pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Reacția familiei

O moldoveancă, în vârstă de 27 de ani, a moștenit un milion de euro de la un italian bogat, pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Familia acestuia, însă, este convinsă că la mijloc a fost vorba de o înșelăciune și i-a făcut tinerei din Moldova o plângere penală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tatiana Crihan, o moldoveancă de 27 de ani, l-a îngrijit în ultimii ani de viață pe Guido Carlo Corni, un stomatolog bogat din Genova. Acesta a murit în 2015, la vârsta de 91 de ani, lăsându-i femeii o moștenire de 1 milion de euro, relatează presa locală.

Familia bătrânului a depus o plângere la autorități, fiind convinsă că la mijloc este ceva putred. Rudele spun că bătrânul s-ar fi lăsat manipulat de femeia care-l îngrijea să semneze două polițe de asigurare de viață pentru suma de un milion de euro, pe care era trecută ea drept beneficiară.

În cursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit că, inițial, în acele polițe a fost trecut drept beneficiar un nepot al bătrânului, însă după numai două zile s-a răzgândit și a schimbat numele cu cel al îngrijitoarei.

Chiar și așa, anchetatorii nu au găsit vreo dovadă incriminatorie la adresa femeii, iar dosarul a fost închis la începutul acestui an. Menționăm că nepotul bătrânului a decedat luna aceasta, iar acum soția lui este cea care a înaintat în justiție o nouă acțiune împotriva femeii care a moștenit milionul de euro.

Avocații au cerut o despăgubire și de la instituția care a încheiat polițele, acuzând-o că nu a verificat starea de sănătate mintală a bătrânului la momentul emiterii documentelor.

Articole asemănătoare

Back to top button