fbpx

O fetiță de 8 ani, care lucra menajeră, torturată până la moarte de stăpânii casei. Micuța ar fi eliberat din colivie doi papagali scumpi

Un cuplu din Pakistan ar fi torturat o fetiță de 8 anișori. Micuța le oferea servicii de mentenanță și ar fi eliberat din greșeală doi papagali scumpi din colivie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform presei străine, cei doi au mărturisit Poliției că fetița a fost bătută într-o criză de furie. Aceasta a fost dusă la spital chiar de cei doi, fiind în stare inconștientă, însă s-a stins din viață a doua zi, transmite presa străină.

Conform doctorilor, fetița avea semne de tortură pe obraji, coaste și coapse, iar pe corp existau și semne ale unor răni mai vechi, care încă nu erau vindecate. Totodată, medicii afirmă că aceasta ar fi fost supusă și violului.

Poliția din Pakistan afirmă că micuța a fost angajată de unchiul său, care a primit promisiunea proprietarilor casei că se vor ocupa de educația fetiței și îi vor plăti. Cu toate acestea, micuța nu ar fi primit bani și nici nu a beneficiat de studii.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button