fbpx

O femeie din Cricova, ucisă în timpul unei beții și aruncată într-o mină părăsită. Ce riscă bănuitul?

Polițiștii din capitală au fost alertați în seara de 6 aprilie precum că într-o mina părăsită a fost depistat cadavrul unei femei. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist, pentru inițierea investigațiilor de rigoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima avea 35 de ani și era originară din Cricova. În cadrul examinării vizuale, medicul legist a depistat urme de violență în regiunea capului, înaintând versiunea unui omor intenţionat. Ca urmare a măsurilor întreprinse, ofițerii au identificat și reținut bănuitul. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani din aceeași localitate ca și victima.

Polițiștii au aflat că femeia a venit în ospeție la tânăr și a consumat băuturi alcoolice împreună cu el. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Ca urmare, suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea capului, iar apoi ar fi aruncat cadavrul în mina părăsită.

Anterior, individul a fost judecat pentru tentativă de omor și violență în familie. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button