fbpx

O femeie a încercat să cumpere un copil cu 500.000 de dolari într-un supermarket

O femeie din Texas a fost arestată după ce ar fi încercat să cumpere copilul unei alte femei, într-un supermarket, potrivit polițiștilor citați de NBC News, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Rebecca Lanette Taylor, în vârstă de 49 de ani, a fost arestată marți, 25 ianuarie și acuzată de tentativă de vânzare sau cumpărare a unui copil.

Taylor este acuzată că a abordat pe 13 ianuarie o femeie care avea un copil de un an într-un cărucior de cumpărături, la casele automate ale unui supermarket din Crockett, la aproximativ 200 de kilometri de Houston.

Taylor ar fi comentat despre părul blond și ochii albaștri ai copilului și a întrebat-o pe femeie „cu cât l-ar putea cumpăra”.

Mama băiatului „a încercat să râdă de acest comentariu, crezând că Taylor glumește. Taylor i-a spus însă că are 250.000 de dolari în mașină și că va plăti această sumă pentru el. Mama i-a spus că nicio sumă de bani nu nu ar convinge-o”, potrivit plângerii din justiție.

Mama i-a spus lui Taylor să stea departe de fiul ei. Aceasta a abordat-o însă din nou în parcare, oferindu-i 500.000 de dolari pentru copil.

„Taylor a spus că băiatul e perfect și că ea își dorea de mult să cumpere un copil”, potrivit polițiștilor.

Articole asemănătoare

Back to top button