fbpx

O femeie a decedat, iar feciorul acesteia a ajuns la spital după ce casa le-a luat foc. Flăcările ar fi pornit de la o țigară nestinsă

O locuință din localitatea Proscureni, raionul Rîșcani, a fost cuprinsă ieri de flăcări. În urma incendiului izbucnit la amiază au avut de suferit două persoane. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primelor informații, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:51. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri, care a stabilit că într-o locuință ardea salteaua și lenjeria de pat. O femeie în vârstă de 78 de ani a decedat, iar feciorul acesteia de 53 de ani a fost preluat de urgență la spital cu diagnoza intoxicație cu monoxid de carbon.

Primelor cercetări au arătat că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite ulterior. Pompierii atenționează repetat oamenii să respecte regulile antiincendiare, în special la utilizarea focului deschis, fumat sau exploatarea surselor de încălzire.

De la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 203 incendii, în care au decedat 36 de persoane, inclusiv un minor.

Articole asemănătoare

Back to top button