fbpx

Nu are de gând să renunțe. Mihai Stratulat a depus din nou actele la CEC pentru a fi înregistrat la alegerile parlamentare

Anterior refuzat de membrii CEC pentu a fi înregistrat în calitate de concurent electoral pe circumscripția nr.26 (Buiucani) din municipiul Chișinău, astăzi pediatrul Mihai Stratulat și-a încercat din nou norocul. Acesta a depus actele repetat și speră ca măcar de această dată înregistrarea sa „să nu aibă legături cu cosmosul”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul se arată optimist și crede că faptul că nu a fost acceptat la parlamentare din prima încercare i-a oferit ocazia să cunoască mai mulți oameni și să se familiarizeze cu electoratul, el fiind nou în politică.

„Ieri am depus listele cu semnături colectate a doua oara. Cineva ar zice că am făcut aceeași muncă de două ori, însă eu aș zice ca decizia controversată a CECE-lui mi-a oferit posibilitatea să interacționez cu de doua ori mai mulți oameni decât orice alt candidat. Și e cumva un lucru firesc având în vedere că sunt nou în politică. Trebuie sa vedem și partea plină a paharului dacă vrem sa avem suficientă putere și determinare ca să câștigăm o luptă.

Cu prima decizie a CECE-ul privind neinregistrarea mea, încă urmează sa ne lămurim! Și sper ca măcar a doua sa nu aibă legături cu cosmosul”, a scris acesta pe Facebook.

Amintim că Mihai Stratulat a fost desemnat candidat din partea Partidului Democrat din Moldova. Medicul a declarat ulterior că vrea să vină în politică pentru a pune capăt situațiilor când unii funcționari fac bani pe seama sănătății copiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button