fbpx

Nu ai lumină acasă? 10 lucruri pe care să le faci până îți va fi reconectată locuința la energie electrică

Mai multe cartiere din capitală au rămas astăzi fără curent electric, după ce un bărbat a urcat pe un pilon de înaltă tensiune. Responsabilii au comunicat că reconectarea va avea loc atunci când specialiștii vor finaliza intervenția. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, dacă te numeri printre cei care nu au lumină acasă, își recomandă câteva lucruri pe care le poți face până se termină povestea. Și nu uita că ai putea să le urmezi chiar dacă ai energie electrică.

  1. Ieși la o plimbare. Îți poți suna prietenii ca să faceți un cerc prin parc, să respirați aer curat sau să faceți sport la aer liber.
  2. Pregătește o cină romantică. Întunericul din casă poate fi „topit” cu lumânări, iar un pahar de de șampanie sau vin și muzica bună vă pot face seara mai frumoasă.
  3. Bea o cafea în oraș. Ție minte când ai ultima dată omul drag de și ați petrecut o seară în afara casei? Serviți o cafea într-un local nou sau chiar pe banca din parc și depănați amintiri împreună.
  4. Mergi la shopping. De ce să nu te relaxezi și să își mai cumperi ceva nou pentru sezonul rece? Nu uita însă să ții cont de bugetul pe care îl ai.
  5. Povestește istorii horror. Adună gașca de prietenii și, ca pe vremuri, încercați să vă speriați unii pe alții cu istorii înfricoșătoare, povestite la lumina lumânărilor.
  6. Fă o baie la lumina lumânărilor. Romantic, nu? Umple cada, adaugă multă spumă, iar dacă vrei – chiar și petale de flori, aprinde lumânări parfumate în baie și relaxează-te.
  7. Organizează o seară jocuri de societate. Adună cât mai multă lume, aprovizionează-te cu lumânări și gustoșenii și încercați să vă bateți la UNO, Monopoly sau alte jocuri de societate.
  8. Sună-ți oamenii dragi. Pe fix. Nu știm de când nu ai luat receptorul în mână, dar acum e momentul, mai ales că nu știi când se va reconecta lumina și îți vei putea încărca mobilul.
  9. Mergi la o întâlnire. Dacă ai ezitat până acum să inviți persoana care îți place la plimbare sau la pizza, să știi că acum destinul îți dă un semn.
  10. Fă planuri pentru Crăciun. Dacă nu știi ce să faci de sărbători, acum ai timp să te gândești unde vei merge, cu cine te vei întâlni și ce cadouri vei oferi.

Articole asemănătoare

Back to top button