fbpx

Noul Superman va fi bisexual. Eroul se va îndrăgosti tot de un reporter, dar bărbat

La 80 de ani de la prima sa apariţie într-o revistă de benzi desenate, Superman a făcut o mulţime de lucruri demne de numele său: a salvat lumea de nenumărate ori, a murit şi a înviat. La un moment dat, fiul lui Jor-El a reuşit chiar să întoarcă timpul înapoi pentru a o salva pe Lois Lane, marea şi aparent unica sa iubire de pe acest pământ. Odată cu noua serie de benzi desenate, noul Superman devine bisexual şi se va îndrăgosti de Jay Nakamura, un reporter cu păr roz, informează Digi24, cu referire la CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum s-a ajuns aici?

Personajul principal al noii serii de benzi desenate este Jon Kent, fiul lui Clark Kent („vechiul” Superman) şi al lui Lois Lane. Jon Kent devine, astfel, noul Superman, care preia de la tatăl său ştafeta în dificila misiune de a proteja şi salva, la nevoie, lumea.

O misiune care vine cu responsabilităţi pe măsură şi cărora, aparent, Superman jr. nu le poate face faţă aşa uşor precum tatăl său.

În noul număr al revistei DC Comics, Superman, alias Jon Kent, are o cădere fizică şi nervoasă, provocate de obsesia salvării fiecărui om în parte. Superman se îndrăgosteşte de reporterul Jay Nakamura, un bărbat cu păr roz care, până acum apărea în fostele numere ale revistei în postura unui prieten de nădejde căruia Superman i se confesa.

Fanii seriei vor putea afla însă detaliile precise ale aceste intrigi abia în luna noiembrie, odată cu lansarea oficială o noului număr al revistei. Până atunci, producătorii DC Comics au prezentat doar o imagine-tease, în care îl vedem pe noul Superman, echipat regulamentar în inconfundabilul său costum albastru, în timp ce îl sărută focos pe jurnalistul Nakamura.

Foto: Twitter/DCSuperman

Scriitorul noii serii de benzi desenate, Tom Taylor, a susţinut, citat de CNN, că evoluţia lui Superman este conformă cu valorile pe care acest personaj le-a susţinut şi îmbrăţişat şi că ea reflectă, în acelaşi timp, experienţele multor fani ai acestui univers.

„Simbolul lui Superman a reprezentat întotdeauna speranţă, adevăr şi dreptate”, a spus Taylor. „În prezent, acest simbol înseamnă ceva mai mult. Astăzi, mulţi oameni se pot regăsi în cel mai puternic personaj din lumea benzilor desenate”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button