fbpx

Noi detalii despre iPhone 15: Cu ce va fi diferit de celelalte modele

Diferențele dintre iPhone-ul accesibil și iPhone-ul Pro s-ar putea extinde odată cu modelele ce vor apărea în anul 2023.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui document de proiectare ce s-a scurs în mediul online, obținut de MacRumors, iPhone 15 Pro ar putea include conectivitate WiFi 6E, în timp ce modelelor un pic mai accesibile le-ar putea lipsi această funcție.

Documentul prezintă arhitectura presupusă a liniei iPhone 15, iar din acesta se poate trage concluzia că iPhone 15 și iPhone 15 Plus ar putea să continue să folosească standardul WiFi 6, cel un pic mai vechi.

Unele dintre cele mai recente dispozitive Apple, inclusiv variantele M2 recent anunțate ale Mac mini, MacBook Pro și iPad Pro, au conectivitate WiFi 6E – cu toate astea, compania încă nu a lansat caracteristica pe scară largă, scrie Playtech.

Cu condiția clară să existe un router WiFi 6E compatibil la care să-ți poți conecta dispozitivul, standardul promite viteze de conectivitate mult mai rapide decât în cazul WiFi 6.

Lipsa WiFi 6E, amănuntul care face diferența

Omiterea potențială a WiFi 6E în cazul iPhone 15 și iPhone 15 Plus probabil nu va face mare pagubă în rândul consumatorilor, având în vedere că majoritatea companiilor, dar și caselor, rulează încă pe routere WiFi 5 și WiFi 6.

După cum nota MacRumors, în trecut, Apple nu a limitat disponibilitatea noilor standarde WiFi la modelele iPhone Pro. Înainte de linia iPhone 14, diferențele dintre modelele Pro și cele standard erau destul de mici, cu excepția cazului în care erai pasionat de fotografie: aici vedeai o difență clară.

Începând cu anul trecut, doar iPhone 14 Pro și Pro Max au venit la pachet cu noul cip Apple A16 Bionic, decupaj Dynamic Island și afișaj ProMotion.

Se vede treaba că gigantul încearcă să găsească și mai multe modalități de a diferenția modelele Pro de cele mai ieftine.

Conform rapoartelor anterioare, alte funcții care ar putea fi exclusive pentru iPhone 15 Pro și Pro Max includ viitorul chipset A16 de la Apple, un cadru de titan și mai multă memorie RAM pentru multitasking.

Articole asemănătoare

Back to top button