fbpx

Nici da, nici ba! Platforma DA, despre Adunarea Națională „Moldova Europeană”: „Un eveniment cu tentă electorală”

„Regretăm transformarea adunării din 21 mai într-un eveniment cu tentă electorală care ratează o ocazie unică de a consolida societatea în jurul ideii europene.” Este declarația Platformei DA, care astăzi, 18 mai, a susținut un briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În legătură cu evenimentul planificat pentru data de 21 mai 2023, Platforma DA a crezut până în ultimul moment că această manifestație ar putea pune bazele unei cooperări mai largi la nivelul întregii clase politice pentru a face ireversibilă calea noastră spre integrarea europeană. Spre regret, felul în care guvernarea a gestionat organizarea evenimentului ne arată că adevăratul scop al acestei manifestații este legat exclusiv de interesele politice și electorale înguste ale PAS,” au mai menționat cei din Platforma DA.

Amintim că șefa statului a convocat pentru data de 21 mai, la Chișinău, Adunarea Națională Moldova Europeană, și ne-a îndemnat „să ne manifestăm, ca popor, decizia clară de a fi parte a familiei europene, bazată pe respect, stabilitate și colaborare economică.”

Articole asemănătoare

Back to top button