fbpx

Ne întoarcem la serviciu mai productivi. Cum să revenim în forță după zilele libere?

De sărbători avem mai multe zile libere, iar asta înseamnă că ne va fi puțin mai dificil să revenim la muncă. Chiar dacă suntem plini de energie, primele zile la birou concentrația ar putea fi mai scăzută. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a fi mai productivi și a le reuși pe toate, trebuie să ne creăm câteva reguli simple și să ne respectăm cu strictețe. Astfel ne vom optimiza timpul și va fi mai simplu să realizăm chestiile pe care le avem.

1. Plănuim de seara ziua următoare. Ne notăm în agendă sarcinile pe care trebuie să le realizăm, oamenii pe care trebuie să îi contactăm, e-mailurile care trebuie să le trimitem și întâlnirile la care trebuie să mergem.

2. Realizăm sarcinile creative la începutul sau la sfârșitul zilei. Dacă avem de scris text, de făcut fotografii sau de realizat machete, dar începem ziua cu e-mailul și telefonul, ne vom concentra asupra altor lucruri de rutină și nu vom reuși prea multe.

3. Facem o pauză de jumătate de oră și punem telefonul pe „mod avion”. Anunțăm din timp oamenii care ne-ar putea căuta că nu vom fi disponibili și îi rugăm să nu ne deranjeze. Bem liniștit o cafea, un ceai, servim o ciocolată sau ascultăm o melodie clasică și lăsăm creierul să se relaxeze.

 

Articole asemănătoare

Back to top button