fbpx

Natalia Morari confirmă că tatăl copilului său este Veaceslav Platon: „Sunt șantajată de către oamenii din SIS”

Natalia Morari confirmă că tatăl copilului său este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook jurnalista susține că ar fi șantajată de SIS cu această informație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, aceasta anunță că face o pauză de la emisiile TV8. Totoddată, aceasta și-a anunțat deja colegii că iese temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii

Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem, pentru a-l proteja, înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende.

Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu. Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită”, scrie Morari. De menționat este că jurnalista a închis secțiunea pentru comentarii de pe pagina sa după ce a făcut anunțul.

Amintim că anterior pe pagina lui Veaceslav Platon a fost publicată imaginea unui copil, despre care presa scria că este feciorul controversatului om de afaceri și al jurnalistei. Natalia Morari nu a comentat atunci subiectul, iar ulterior fotografia a fost ștearsă, fiind urmată de un mesaj în care se anunța că administratorul paginii ar fi publicat-o din greșeală și că imaginea ar fi ajuns la el de la persoane terțe.

Natalia Morari a devenit pentru prima dată mamă în aprilie 2021. Jurnalista spunea că fiul său, Rem, „a avut un tată-donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie”, menționând că are 37 de ani și „nu mai voia amâne nașterea copilului până va întâlni bărbatul visurilor”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button