fbpx

Nata Albot ar fi fost surprinsă cu droguri pe AIC în 2017: Poliția confirmă veridicitatea unui document apărut pe rețelele de socializare

Nata Albot, candidata PAS la parlamentarele din 11 iulie, ar fi fost surprinsă cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Acuzațiile i-au fost aduse de Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, care a declarat, pentru TV8, că a un candidat cu nr.8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană care a fost prinsă pentru deținerea substanțelor interzise. Cavcaliuc nu a menționat expres numele Natei Albot. Totuși, la scurt timp, pe rețelele de socializare, a apărut un document care stipulează că ar fi vorba despre jurnalistă. În același timp, Poliția a confirmat autenticitatea documentului, însă nu  și identitatea persoanei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Confirm autenticitatea documentului, dar nu și identitatea persoanei despre care vorbiti. Poliția este obligată să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal. Ele pot făcute publice doar cu consimțământul persoanei”, a declarat Diana Fetco.

În timp ce Cavcaliuc afirma că totul s-ar fi întâmplat în anul 2016, la Aeroportul Internațional Chișinău, potrivit documentului, incidentul a avut loc un an mai târziu, în decembrie 2017.

„Asupra cetățeanului Natalia Albot s-a găsit cantitatea de 0,78 de grame de marijjuană, substanță care este atribuită la substanțele narcotice care nu sunt utilizate în scop medicale”, se arată în document.

Nata Albot nu a venit cu o reacție pe marginea acestui subiect. De îndată ce vom obține o reacție, știrea va fi actualizată.

Albot este jurnalistă și activistă civică, iar de curând a anunțat că se lansează în politică pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate.

Articole asemănătoare

Back to top button