fbpx

Municipalitatea nu își „bagă nasul unde nu-i fierbe oala”: Primăria nu este institut de analize politice

Reprezentanții municipalității au declarat că nu se implică în criza politică de nivel central, deși reprezentanții instituției mărturisesc că aceasta își lasă amprenta asupra activității angajaților primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul interimar, Ruslan Codreanu, a spus că luni seara a fost convocată o ședință cu șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei.

Acesta a scris într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook că, primăria nu are ce aștepta, întrucât problemele chișinăuienilor și ale orașului tot nu pot fi suspendate.

„Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor”, a scris Codreanu.

Acesta a mai adăugat că, în câteva zile vor începe lucrările de reparație ale curților de bloc și ale celor 12 străzi. Vor fi renovate zeci de instituții de învățământ, iar nouă instituții medicale vor fi renovate și dotate cu utilaj performant.

De asemenea, municipalitatea a accentuat că se lucrează asupra a încă trei servicii publice electronice.

Șapte parcuri și scuaruri din oraș sunt în plin proces de renovare, și se lucrează intensiv asupra lucrărilor de reparare a trecerilor subterane din capitală.

Totodată, stația levigat pentru Țânțăreni a fost deja adusă, iar încă 15 troleibuze urmează a fi asamblate în curând.

Articole asemănătoare

Back to top button