fbpx

Moldovenii din Spania vor avea nevoie de această scrisoare pentru a merge la vot. Explicațiile misiunii noastre diplomatice de la Madrid

Moldovenii din Spania vot avea nevoie de o scrisoare de recomandare pentru a merge la vot pe 1 noiembrie. Ambasada Moldovei la Madrid anunță că documentul urmează a fi prezentat polițiștilor în cazul unor dificultăți cauzate de restricțiile impuse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Misiunea diplomatică atenționează că, pe lângă documentul menționat conațional trebuie să dețină asupra loc un document de identitate care confirmă că dețin cetățenia Republicii Moldova – pașaport sau buletin de identitate.

Pe 1 noiembrie, în Spania vor fi deschise secții de votare pentru alegerile președintelui Republicii Moldova la Madrid, Barcelona, Santander, Malaga și Valencia. În cazul anumitor dificultăți, moldovenii stabiliți în Spania sunt îndemnați să contacteze imediat misiunea noastră diplomatică de la Madrid la numărul de urgență +34664598545.

Amintim că, pe 1 noiembrie, în afara Republicii Moldova vor fi deschise 139 de secții ce votare. Cele mai multe dintre ele (30) se vor deschide în Italia. În Rusia vor fi 17, iar în SUA și România – câte 12. În alte peste 30 de țări vor funcționa mai puțin de 10 secții de votare.

CITEȘTE ȘI:

doc | Prezidențiale 2020: Au fost publicate adresele celor 139 de secții de votare de peste hotare

Articole asemănătoare

Back to top button