fbpx

Moldovenii care vor să voteze la prezidențiale în Franța trebuie să semneze aceste documente. Macron a anunțat carantină națională

În contextul carantinei generale, anunțată de președintele Macron și care intră în vigoare vineri, Ambasada Moldovei în Franța prezintă mai multe precizări referitor la alegerile președintelui Moldovei de pe 1 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform misiunii diplomatice, în contextul restricțiilor de circulație anunțate, pentru deplasarea către secțiile de votare deschise pe teritoriul Franței, cetățenii Republicii Moldova trebuie să posede două documente: justificativul de deplasare și scrisoare de confirmare din parte Ambasadei.

Justificativul trebuie completat și semnat de fiecare cetățean. Scrisoarea de confirmare din partea Ambasadei Republicii Moldova în Franța, include, la fel, o declarație pe proprie răspundere pe care o vor semna votanții.

Misiunea noastră diplomatică reiterează, totodată, importanța unui comportament responsabil și obligativitatea respectării cu strictețe a măsurilor sanitare în timpul deplasării, pe teritoriul adiacent secției de votare, cât și în interiorul acesteia.

Articole asemănătoare

Back to top button