fbpx

Moldova a mai rămas fără un doctor. „Fostul coleg a pierdut lupta cu virusul ucigaș”

Încă un doctor din Moldova, bolnav de COVID-19, s-a stins din viață. Acesta muncea la Spitalul Raional Cimișlia, iar despre moartea lui au anunțat astăzi colegii medicului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cu profundă tristețe, aducem vestea despre trecerea în neființă a fostului coleg-medic Iacob Păpușoi, care la vârsta de 66 de ani a pierdut lupta cu virusul ucigas. Aducem condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați, în legatură cu dramatica soartă a familiei. Exprimăm cele mai frumoase amintiri și respect pentru activitatea de peste 40 de ani în sistemul medical din raion a medicului. Dumnezeu să-l odihnească în lumea celor drepți”, a scris colectivul spitalului într-o postare pe pagina de Facebook.

Menționăm că Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) încă nu a anunțat despre decesul acestui doctor.

Ieri, MSMSP anunța despre un alt medic din Anenii Noi. Acesta era infectat cu virusul COVID-19, însă – potrivit specialiștilor – moartea nu a survenit din cauza infecției. Familia victimei nu ar fi vrut să facă public motivul decesului.

Articole asemănătoare

Back to top button