fbpx

Model celebru, ucis și tăiat în bucăți: Au fost arestați fostul soț și toată familia lui

Poliția din Hong Kong a anunțat că l-a arestat pe fostul soț al modelului și influencerului Abby Choi, în urma descoperirii unor părți din corpul ei dezmembrat la o locuință închiriată din nordul orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Choi, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută miercuri, iar bucăți din trupul ei au fost găsite vineri împreună cu o mașină de tăiat carne, un ferăstrău electric și niște îmbrăcăminte la locuința din cartierul Tai Po vineri după-amiază, potrivit poliției.

Superintendentul de poliție Alan Chung a declarat într-o conferință de presă sâmbătă că fostul soț al modelului a fost arestat în timp ce încerca să fugă la un debarcader din Tung Chung, pe una dintre insulele din periferia orașului, Lantau.

Poliția credea că bărbatul intenționa să fugă în momentul arestării.

Fostul ei soț, împreună cu fratele său și părinții lor – care au fost arestați vineri – urmează să fie audiați, în timp ce poliția continuă căutarea altor părți din cadavrul lui Choi, a spus Chung.

Peste 100 de angajați de poliție au fost trimiși să percheziționeze cimitirul chinez Tseung Kwan O sâmbătă, inclusiv o echipă de scufundări care a fost trimisă în apele din apropiere, scrie Digi24.

În lumea modei, Choi era o celebritate. A fost unul dintre modelele care au prezentat colecția de primăvară-vară 2023 a Elie Saab în Paris, luna trecută. De asemenea, a apărut recent în revista de lux L’Officiel Monaco și a participat la Săptămâna modei de la Paris din acest an.

Choi, care era cunoscută și ca influencer pe rețelele sociale, are aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram.

Choi are băiat și o fetiță cu fostul ei soț. Copiii vor fi dați în grija mamei modelului, a adăugat poliția.

Articole asemănătoare

Back to top button