fbpx

„Mi-ai zdrobit inima în mii de bucăți”. Mesajul emoționant transmis de Meghan Markle tatălui său

Meghan Markle i-a trimis tatălui său o scrisoare în care îi spune că deși îl iubește, nu înțelege de ce a ales să iasă în public și să vorbească despre ea. Răvașul a fost făcut cunoscut chiar de Thomas Markle.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ducesa de Sussex scrie că tătăl ei a spus jurnaliștilor minciuni și nu înțelege de ce i-ar fi refuzat ajutorul atunci când a suferit două atacuri de cord, transmite presa străină.

„Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima în milioane de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat.

Ai spus că nu te-am ajutat niciodată financiar și că nu mi-ai cerut niciodată ajutorul, ceea ce nu este adevărat. Mi-ai trimis un mail în care mi-ai scris: „Dacă am ajuns să depind prea mult de tine financiar, îmi cer scuze, dar, te rog, dacă poți, ajută-mă în continuare, dar nu ca pe o plată pentru loialitatea mea”. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog să te oprești. Lasă-ne să ne trăim viața în liniște. Te rog să nu mai minți, să nu mai provoci atât de multă durere, să nu mai încerci să exploatezi relația cu soțul meu”, a scris Meghan Markle.

Presa britanică vehiculează că Ducesa de Sussex a rupt din nou toate legăturile cu tatăl ei, după ce acesta i-ar fi trimis o scrisoare în care i-a cerut să însceneze o reuniune în fața unor fotografi. Potrivit jurnaliștilor din UK, Thomas Markle încearcă să se împace cu fiica sa și vrea să își vadă viitorul nepot, fiind gata chiar pentru un proces de judecată cu familia regală.

Articole asemănătoare

Back to top button