fbpx

Metoda folosită de un serial TV pentru a filma scene intime, fără ca actorii să riște infectarea cu virusul COVID-19

În timpul filmărilor scenelor intime din serialul britanic EastEnders s-a recurs la o metodă neașteptată. Pentru a evita riscul infectării cu virusul COVID-19, au fost recrutați partenerii din viața reală ai actorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, atunci când va fi nevoie de filmarea unor scene ce implică săruturi, partenerii reali vor acționa ca dublori. Aceasta este doar una dintre măsurile luate pentru a menține actorii și echipele de filmare în siguranță.

Serialul, care a avut o pauză de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus, va fi difuzat din nou de pe 7 septembrie. Filmările au fost reluate la sfârșitul lunii iunie, iar producătorul executiv al serialului, Jon Sen, a declarat că echipa de producție „a trebuit să aleagă cu atenție momentele” care includ scene intime „pentru că este nevoie de mult mai mult timp” pentru a le filma în condiții de siguranță.

Producătorii serialului au fost nevoiți să găsească și alte soluții mai puțin obișnuite pentru a relua filmările. De exemplu, au fost folosite panouri transparente, invizibile pentru cameră, pentru a-i separa pe actorii care joacă în aceeași scenă.

Au fost folosite și mixaje video făcute pe computer. Cadrele mixate creează iluzia că actorii sunt apropiați unul de celălalt, deși, de fapt, „au fost filmați într-o izolare completă unul de celălalt”, spune Sen.

S-a recurs și la crearea unor circuite separate pentru intrarea și ieșirea din studiouri, iar actorilor și membrilor echipei le-a fost măsurată temperatura, relatează BBC.

Articole asemănătoare

Back to top button