fbpx

meteo | Ultimul weekend din aprilie vine cu temperaturi mai puțin generoase și cu ploi. Cum va fi vremea la sfârșit de săptămână

Zile numărate au mai rămas și până la sfârșit de aprilie. Mai bine zis săptămâna aceasta petrecem ultimul weekend din a doua lună de vară. Totuși temperaturile generoase nu se grăbesc să îi răsfețe pe moldoveni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă săptămâna aceasta ne-am mai bucurat din când în când de temperaturi pe alocuri mai înalte, în weekend soarele se va ascunde după nori, iar maximele din termometre nu vor depăși cifra 15.

La nord, atât sâmbătă, cât și duminică se vor înregistra maxime cuprinse între +10 și +13 grade Celsius. În timp ce noaptea mercurul din termometre va scădea până la minime de un grad Celsius. Nici soarele nu va fi mai generos, meteorologii anunțând cer înorat.

Nici cei de la centru nu vor avea parte de prea multe raze de soare. Sâmbătă și duminică, în timpul zilei, maximele vor oscila între +11 și +14 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor ajunge până la +2 grade. De asemenea, duminică se așteaptă și câțiva stropi de ploaie pe arii restrînse.

La sud, temperaturile vor fi cu doar un grad mai mare decât la centru. Astfel, maximele oscilează între +12 și +15 grade ziua, iar temperaturile noaptea vor scădea până la +3 grade. De asemenea, duminică ar putea să plouă în anumite regiuni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button