fbpx

meteo | Soarele va „pârjoli” pământul în această săptămână. Mercurul din termometre va ajunge și până la +37 de grade

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță despre valorile termice de care vom avea parte în această săptămână. Vremea va fi caniculară pe tot teritoriul Republicii Moldova, pe parcursul următoarelor patru zile, însă valorile termice vor fi în scădere vineri, iar cerul va deveni variabil şi probabilitatea pentru averse creşte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit specialiștilor, luni vremea va fi călduroasă, iar temperaturile maxime vor oscila între +32 și +35 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi la începutul nopţii.

Marţi, valorile termice nu vor fi în scădere. Temperaturile maxime vor ajunge, la fel, la +30 și +35 de grade. Cerul va fi variabil și va creşte probabilitatea pentru averse, cu descărcări electrice, intensificări ale vântului şi posibil vijelii şi grindină.

Miercuri și joi, mercurul din termometre va urca cu câteva grade mai sus. În regiunea sudică vor fi și +37 de grade Celsius. Vremea se răcește vineri, la final de săptămână. Temperaturile maxime vor oscila între +28 și +30 de grade. În centru și la sud sunt șanse de ploaie.

În weekend vom avea parte de cel mult +26 și +28 de grade Celsius. Sâmbătă, pe alocuri, sunt posibile ploi, însă duminică cerul va fi senin pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button