fbpx

meteo | Soarele ne va surâde de după nori în zilele următoare. De ce temperaturi ne vom bucura în weekend?

Soarele de vară va continua să ne surâdă în următoarele zile de weekend, însă nu fără a fi însoțit de câțiva stropi de ploaie, nori gri și fulgere „furioase”. Așă că – luați cu voi pălărioarele, însă nu uitați și de umbrele.

Conform prevederilor Serviciului Hidromoteorologic de Stat, sâmbătă, temperaturile minime vor oscila între +10 și +13 grade Celsius la nordul țării, iar maximele – între +23 și +26. În aceeași zi, la centru se vor înregistra temperaturi minime între +11 și +14, iar maximele – între +24 și +27 de grade. La sud, vor fi minime între +12 și +15, iar maximele – între +25 și +28 de grade Celsius.

Tot pe 13 iunie, în toate regiunile țării, vântul va sufla spre nord-vest cu o viteză de 9 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una scăzută.

În cea de-a doua zi a weekendului, temperaturile maxime vor fi aceleași ca și sâmbătă, iar minimele: la nord vor oscila între +12 și +15, la centru între +13 și +16, iar la sud între +14 și +17. Pentru duminică, sunt așteptate ploi cu descărcări electrice la nordul și centrul țării, vântul va sufla spre sud-est cu o viteză de 9 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una scăzută.

Articole similare

Close