fbpx

meteo | Săptămâna începe cu ninsori, dar se va încheia cu ploi. Cum vor oscila temperaturile?

Săptămâna începe cu ninsori şi minime de -16 grade Celsius. Până duminică, însă, fulgii de nea se vor transforma stropi de ploaie, iar indicele termic va ajunge la +10 grade.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Luni şi marţi va ninge la nord. În prima parte a săptămânii acolo se vor înregistra între -2 şi -10 grade ziua, iar noaptea mercurul din termometre va coborî la -16 grade. Spre weekend indicele termic va ajunge până la +3 grade noaptea şi +8 grade ziua, iar duminică se prevăd ploi.

În localitățile de la centrul țării va ninge luni, iar duminica o să plouă. Minimele nocturne vor oscila între -15 grade la început de săptămână și +4 grade Celsius în weekend. Ziua se vor înregistra între -9 și +9 grade.

Cei de la sud nu vor avea parte nici de ploi, nici de ninsori. Indicele termic va fi cuprins între -15 și +4 grade noaptea. Ziua sunt prognozate minime de -8 grade și maxime de +10 grade Celsius.

Meteorologii avertizează că, pe lângă temperaturi, și presiunea atmosferică va oscila de la ridicată spre înaltă, apoi va scădea. Așadar, persoanele sensibile la schimbările meteo pot simți disconfort.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button