fbpx

meteo | Pregătim din nou mănușile și ceaiul fierbinte. Primul weekend din 2019 vine cu ninsori și temperaturi scăzute

Deși ne-am cam dezamăgit în această iarnă, din cauza temperaturilor care ne-au amintit mai mult de primăvară, meteorologii anunță că nu ar trebui  să fim atât de pesimiști. Se pare că anul 2019 debutează cu temperaturi scăzute și ninsori în toată țara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord cerul va fi noros, iar în termometre vom avea între -7 și -3 grade Celsius. Nici în weekend vremea nu se va schimba prea mult – mercurul va oscila între -9 și -4 grade, iar duminică se așteaptă și căderea zăpezii.

La centru va fi un pic mai cald, dar nici aici soarele nu ne va bucura cu prezența sa. Cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor indica până la -6 grade Celsius. Duminică, locuitorii din această regiune vor avea parte de ninsori slabe.

Sudicii vor fi un pic mai răsfățați. Aici iarna nu se grăbește să ajungă prea repede, așa că cea mai scăzută temperatură va fi sâmbătă – până la -4 grade Celsius. Astăzi și duminică mercurul va urca până la +2 grade Celsius. În ultima zi a săptămânii meteorologii prognozează câțiva fulgi, dar nu ar fi cazul să ne bucurăm prea mult, pentru că există marea probabilitate să se topească din cauza temperaturilor mai mari de 0 grade. 

Articole asemănătoare

Back to top button