fbpx

meteo | Nu uitați fularul și mănușile. În această săptămână ne vom bucura de câțiva fulgi și soare cu dinți

Soarele se mai ivește de după nori, iar temperaturile cresc ușor, dar iarna nici nu se gândește să se retragă. Săptămâna aceasta vom simți puțin ger, ne vom bucura de fulgi de nea și vom admira câteva raze solare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul republicii termometrele vor arăta cel mult +2 grade ziua. În timpul nopții se vor înregistra până la -14 grade Celsius, iar luni, miercuri și joi ninsorile se vor face prezente.

La centrul țării indicile din termometre va coborî până la -13 grade Celsius pe timp de noapte. Ziua temperatura va fi de cel mult +4 grade, spun specialiștii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Locuitorii de la sudul Moldovei vor avea parte de cel mult +5 grade ziua. Noaptea temperatura va scădea până la -12 grade Celsius. Meteorologii prognozează ploi cu ninsori în zilele de luni, miercuri și joi la centrul și sudul țării.

Până pe 25.01.2019 se menține Cod galben de avertizare hidrologică. În râurile și bazinele acvatice din ţară gheața va fi instabilă și îmbibată cu apă, iar ieșirea pe ea va prezenta pericol sporit.

Articole asemănătoare

Back to top button