fbpx

meteo | Ne bucurăm de soare, dar și de ploi. Cu ce temperaturi ne surprinde primăvara în weekend?

Vremea se schimbă brusc în Moldova, iar în următoarele două zile vom avea parte mai mult de ploi slabe și lapoviță. Meteorologii spun că raze de soare am putea surprinde doar sâmbătă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, la nord – mâine – vom avea parte de temperaturi minime între +4 și +7, iar cele maxime vor fi între +8 și +12 grade Celsius. Noaptea vor fi ploi slabe. Duminică, însă, locuitorii vor avea parte de lapoviță, termometrele nu vor indica mai puțin de -1 și nu mai mult de +3 grade.

La centru, sâmbătă, minimile vor fi de cel puțin +5 grade, pe când cele maxime – de cel mult +17 grade Celsius. Duminică, se vor înregistra minime de cel puțin 0 grade, iar maxime de cel mult +4. Dacă în prima zi oamenii se vor bucura de ploi slabe, duminică – de lapoviță.

Cei din sud, sâmbăta, vor avea parte de minime între +6 și +9, iar maxime – între +15 și +18. Duminică, și aici vremea se schumbă brusc, fiind minime între +1 și +4, iar maxime între +2 și +5. În cea de-a doua zi a weekendului, va fi lapoviță.

Amintim că, recent, SHS a emis Cod galben de schimbare bruscă a vremii. Astfel, sunt așteptate temperaturi mai reci, vânt puternic, dar și ghețuș.

Articole asemănătoare

Back to top button