fbpx

meteo | De 8 martie și în weekend ne lăsăm sărutați de soare. Sfârșitul acestei săptămâni vine cu maxime de până la +20 de grade

Chiar dacă serile și nopțile sunt răcoroase, primăvara ne bucură pe timp de zi cu maxime generoase și soare din plin. Nici în acest weekend nu va face o excepție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la +17 grade Celsius și vânt slab. Mâine, de Ziua Internațională a Femeilor, timpul le va face o surpriză și le va răsfăța pe cele mai gingașe ființe din lume, și nu doar, cu vreme caldă, numai bună pentru plimbări și o cafea la terasă.

La nordul țării, în weekend se așteaptă să fie la fel de bine afară. Mercurul din termometre va urca nu prea grăbit până la +13 grade Celsius. Duminică se prognozează pe alocuri ploi slabe, așa că nu uitați umbrela acasă.

La centrul Moldovei primăvara va aduce până la +18 grade, maxime cu adevărat generoase pentru această perioadă. Aici, însă, sâmbătă ar putea cădea câțiva stropi, dar nu este un motiv de întristare, asta pentru că ultima zi a săptămânii va fi una însorită.

Sudicii sunt, ca de obicei, cei mai răsfățați. Locuitorii din această regiune vor avea parte de temperaturi de până la +20 de grade, dar mai puțin soare. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru weekend ploi slabe, însă, care nu vor coborî mercurul din termometre.

Articole asemănătoare

Back to top button