fbpx

meteo | Caniculă și doar câțiva stropi de ploaie. Cu ce temperaturi ne va surprinde vremea în acest weekend?

Meteorologii ne-au anunțat în această săptămână că nu renunțăm la umbrele, doar că de această dată ele ne vor proteja nu de stropii de ploaie, ci de razele solare. Și pentru acest weekend, pregătiți-vă pentru un soare generos, care va fi prezent în toate regiunile țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform prevederilor Serviciului Hidromoteorologic de Stat, sâmbătă, temperaturile minime vor oscila între +16 și +19 grade Celsius la nordul țării, iar maximele – între +29 și +32. În aceeași zi, la centru se vor înregistra temperaturi minime între +17 și +20, iar maximele – între +30 și +33 de grade. La nord, vor fi minime între +18 și +21, iar maximele – între +31 și +34 de grade Celsius.

Tot pe 15 iunie, stropi de ploaie cu fulgere se așteaptă doar la nordul Moldovei. În toate regiunile țării, vântul va sufla spre nord-est cu o viteză de 3 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una normală.

În cea de-a doua zi a weekendului, termometrele vor indica aceleași variabile. Pentru duminică, însă, nu sunt așteptate ploi, iar vântul va sufla spre direcția est, cu o viteză de 3 km/h.

Amintim că meteorologii au anunțat Cod galben de caniculă pentru această săptămână, până pe data de 16 iunie.

Articole asemănătoare

Back to top button