fbpx

Mesajul unei deputate către Maia Sandu: „Îi solicit doamnei prim-ministru să renunțe la acuzații false și încercări de intimidare”

Eleonora Graur, deputată în Parlamentul Republicii Moldova din partea fracțiunii PDM, i-a adresat Maiei Sandu un mesaj public prin care îi solicită acesteia să înceteze încercările de intimidare și acuzațiile nefondate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata a ținut să dezmintă anumite acuzații referitoare la instalarea unor posturi fiscale pentru agenții economici din raionul Rezina, unde aceasta a fost președinte.

„O informez pe doamna Sandu despre faptul că nu am avut nimic de-a face cu instalarea vreunui post fiscal la agenți economici din raionul Rezina sau din altă parte. Conform legii și regulamentului, instituirea posturilor fiscale se face prin ordinul SFS. Eu, ca fost președinte de raion și actual deputat, nu am avut niciodată atribuții în acest sens și nici nu am făcut demersuri de vreun fel pentru așa ceva”, scrie democrata.

De asemenea, Eleonora Graur a mai spus că ar fi mult mai bine dacă Maia Sandu ar opri diversele abuzuri ale noii puteri, care se petrec chiar în aceste zile, în loc să dea aprecieri deplasate, total nefondate, în ceea ce privește persoana sa.

Articole asemănătoare

Back to top button