fbpx

Mesajul impresionant al unui tânăr polițist: „Vreți dați-mă afară sau creați-mi dosare penale, dar eu nu mă supun vechiului Guvern”.

Cu riscul de a-și pierde locul de muncă sau de a fi pedepsit, un polițist de frontieră de 22 de ani a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook în care confirmă că nu se mai supune vechiului Legislativ și că susține Guvernului Sandu.

Dan Ușurelu este polițist de frontieră de aproape doi ani, însă tânărul nu s-a lăsat intimidat de riscul demiterii din funcție și și-a exprimat public poziția sa politică și a declarat susținerea sa pentru Guvernul Sandu. Deranjat de salariul mic și de criza din țară, băiatul i-a îndemnat pe cei din Legislativul Filip să își accepte pierderea la fel cum el își asumă pericolul de a-și pierde locul de muncă.

„Da, sunt polițist, da am credit, dar din câte știu sunt apolitic, vreți dați-mă afară, vreți eliberați-mă, vreți creați-mi dosare penale, căci de asta sunteți în stare. Eu nu recunosc și nu mă supun vechiului Guvern. Acceptați pierderea la fel cum și eu îmi asum riscurile de a fi eliberat de voi, apropo ilegal”, scrie Dan.

De asemenea, tânărul polițist și-a exprimat dorința de a rămâne acasă pentru a-și întemeia o familie și pentru a munci în folosul țării sale, însă sistemul și salariul nu îl motivează decât să tindă spre un viitor peste hotarele Moldovei.

„Eu sunt tânăr, am 22 de ani și vreau să muncesc acasă, nu să plec peste hotare, deși spre asta tind. Mi-ați mărit salariul? Nu, nu cred, căci mi-ați tăiat din alte părți. Uitați-vă cât achit pentru chirie, servicii, mâncare și cu cât rămîn să supravețuiesc. Eu vreau să-mi creez o familie acasă, nu peste hotare, eu vreau să am copii, dar nu îmi reușește, prea mult mă costă”, mai spune băiatul.

Amintim că, ieri un grup de angajați ai MAI au declarat public că susțin Guvernul Sandu. Potrivit lui Andrei Năstase, astăzi, ajunși la locul de muncă, cei șase polițiști ar fi fost anunțați că sunt demiși din funcție și obligați să își depună legitimațiile.

Articole similare

Close