fbpx

Mesajul adresat de Alexandru Jizdan polițiștilor la final de mandat: „Vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni”

Alexandru Jizdan a transmis un mesaj polițiștilor la depunerea mandatului. Acesta i-a îndemnat să iubească oamenii și să rămână la fel de devotați profesiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fel, fostul ministru le-a sugerat succesorilor să continuie ce a început, să realizeze ce nu a reușit, să le ofere polițiștilor motive de a rămâne, să respecte valorile sistemului și lase veteranilor ușa deschisă în MAI.

„La finalul mandatului meu de ministru țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine, pentru dedicația și profesionalismul Dumneavoastră.

Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sunt mândru.

Ministerul Afacerilor Interne merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine. Tocmai de asta dragi colegi Vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni.

Ministerul Afacerilor Interne este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă”, a scris Jizdan pe pagina sa de Facebook.

Amintim că după ce PD a anunțat că se retrage de la guvernareExecutivul condus de Pavel Filip a demisionat.

Articole asemănătoare

Back to top button