fbpx

McDonald’s retrage un produs popular din meniu, spre dezamăgirea fanilor

McDonald’s a eliminat unul dintre cele mai populare produse din meniul său, spre dezamăgirea fanilor care au criticat decizia. Lanțul de restaurante fast-food a anunțat o remaniere majoră a meniului său începând cu această săptămână, iar unul dintre cele mai populare produse nu a intrat în meniu – Chicken Legend, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această decizie vine în contextul în care restaurantul a reintrodus burgerul Chicken Legend în ianuarie, după ce clienții au cerut foarte mult ca acesta să revină, dar se pare că îi vom spune la revedere încă o dată, deoarece burgerul va fi înlocuit cu cinci noi produse.

McDonald’s a confirmat că toate versiunile de Chicken Legend vor fi eliminate ceea ce înseamnă că aromele de ranch rece, BBQ și maioneză picantă și condimentată vor dispărea din meniu.

Decizia nu a fost luată cu ușurință de clienți, care au intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși dezamăgirea, o persoană scriind: „Tocmai am aflat că McDonald’s elimină legenda puiului din meniul lor. Voi avea nevoie de câteva zile pentru a procesa acest lucru”.

Un altul a spus: „Nu pot să cred că @McDonaldsUK scapă de Legenda Puiului. Devastat. Cel mai bun burger de pui de acolo”. Un al treilea a scris pe Twitter: „Nu-mi vine să cred că @McDonaldsUK renunță la legenda puiului… O să am o cădere nervoasă din cauza asta”.

Chicken Legend nu este singurul produs care va fi eliminat deoarece restaurantul va elimina din meniurile sale, începând de miercuri, și Big Taste, Spicy McNuggets, Mozzarella Dippers, Twix și Mars McFlurry.

Totuși, nu totul este doar o catastrofă deoarece vor exista o serie de produse noi și altele care le vor lua locul, inclusiv BBQ Bacon Stack, Nacho Cheese Wedges, mini vafe de cartofi și Twirl McFlurry.

Articole asemănătoare

Back to top button