fbpx

Mașina în care ar fi fost răpit Ceaus, găsită. Era parcată într-o curte de la Poșta Veche

Poliția a găsit mașina în care se presupune că ar fi fost transportat judecătorul ucrainean Nicolai Ceaus după răpire, transmite TV8, cu referire la ofițera de presă a IGP, Diana Fetco. Automobilul era parcat în curtea unui bloc din cartierul Poșta Veche.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform sursei citate, martorii afirmă că oamenii legii au încercuit spațiul. Ulterior, mașina de marca Mercedes, de culoare neagră, a fost luată de un evacuator.

Amintim că, luni, Pavel Voicu anunța că au fost identificați suspecți, dar și mijloace de transport care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunii. De menționat este și faptul că, potrivit lui Voicu, presupușii răpitori ar fi părăsit deja țara.

În același timp, pe canale Telegram a început să circule o imagine cu Nicolai Ceaus. În fotografie acesta apare cuv întâi și mâna fracturată, încă nu este clar când, unde și în ce circumstanțe a fost realizată aceasta.

Foto: INDEX/ Telegram

Amintim că, luni dimineața, Maia Sandu a cerut acțiuni imediate de la Ministerul de Interne (MAI) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS) după ce despre dispariția ucraineanului a anunțat sâmbătă avocatul Iulian Balan.

Judecătorul se află pe teritoriul Republicii Moldova din 2016, după ce a fost acuzat de către autoritățile din Ucraina de luare de mită în valoare de 150.000 de dolari. Acesta a cerut să îi fie acordat azil politic, însă cererea a fost refuzată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button