fbpx

Marian Lupu spune că nu mai ține legătura cu PD deja de 3 luni, iar cu membrii formațiunii are doar „relații interumane”

Fostul lider al PDM, Marian Lupu, susține că nu mai ține legătura cu cei de la Partidul Democrat deja de trei luni, dat fiind faptul că și-a suspendat activitatea imediat ce a preluat funcția de șef al Curții de Conturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21. Lupu a ținut, totuși, să menționeze că ar putea reveni în partid.

„Potrivit legii, am avut la dispoziție o lună, din data de 7 februarie, pentru fi lichidată sau eliminată această contradicție. Dacă nu greșesc eu, a fost încă până la 1 martie, această neconcordanță a fost lichidată. Mi-am suspendat calitatea de membru de partid. Această suspendare vine în mod automat, pentru ea nu se cer discuții și decizii la nivel de partid.

Din momentul când vom ajunge în perioada X, Y, Z, și această contradicție nu va mai fi prezentă, în mod evident că poate fi restabilită și, cu certitudine, va fi”, a susținut Marian Lupu.

Deși nu mai vorbește, nici măcar telefonic, cu cei din PD, acestea spune că nu poate să excludă discuțiile „la nivel pur uman” cu foștii colegi.

„Să distingem două lucruri: la nivel de comunicare, conlucrare, coordonare cu partidul ca și formațiune, cu conducerea ei, pot să spun că până în prezent în general nu am avut nici măcar discuții telefonice și țin foarte mult la acest lucru, ar compromite această independență a Curții de Conturi la care țin foarte mult; doi la mână, sunt mai mulți colegi din teritoriu, la nivel pur uman, ar fi fost o aberație să întrerupem discuții, comunicare gen :«Ce mai faci? Cum viața?», aici vorbim de relații interumane, a mai spus fostul membru de partid.

Amintim că Marian Lupu a preluat funcția de președinte al Curții de Conturi din luna februarie curent. Tot atunci, el a spus că vrea să facă o pauză de la viața politică, dorindu-și mai multă independență.

Articole asemănătoare

Back to top button