fbpx

Mare atenție dacă porniți la drum! Traseul Anenii Noi–Palanca este închis, iar pe șoseaua din Cimișlia se circulă cu dificultate

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) informează toți conducătorii auto că, în acest moment, pe traseul Cantemir-Comrat a fost sistat traficul în ambele direcții a transportului de mare tonaj, deoarece carosabilul este acoperit cu gheață și se circulă cu dificultate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

INP anunță că traficul a fost sistat în ambele direcții și pe traseul Anenii Noi-Palanca a transportului de mare tonaj, din același motiv. Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele care prelucrează partea carosabilă cu antiderapant. Șoferii sunt rugați să manifeste maximă prudență, răbdare și să țină cont de indicațiile inspectorilor de patrulare.

Foto: INP

De asemenea, pe șoseaua din Cimișlia se circulă cu dificultate din cauza gheții, iar, potrivit unei imagini surprinse de un trecător, o mașină derapează de pe stradă. Conform informației transmise de poliție, în Cahul astăzi s-au produs șapte accidente.

Foto: protv.md

Pentru evitarea incidentelor neplăcute în trafic, INP recomandă șoferilor:

– să mărească distanţa de siguranţă în mers;

– să evite efectuarea manevrelor în trafic – depăşiri;

– să folosească atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi pe cel de climatizare;

– să verifice starea frânelor;

– să nu uite că autovehiculul trebuie dotat cu pneuri de iarnă, lanţuri antiderapante, lopată, racletă şi sac cu nisip;

– dacă autovehiculul începe să derapeze, nu se frânează!

Foto: INP

Articole asemănătoare

Back to top button