fbpx

Mai mulți medici din Republica Moldova ar fi avut reacții după ce au fost vaccinați împotriva COVID-19

După imunizarea cu vaccinul anti-COVID-19, unii medici din Moldova au avut reacții precum febră, dureri de cap, vertijuri, dureri musculare sau chiar și vomă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși medicii care au fost vaccinați susțin că aceste reacții sunt unele normale, menționând și factorul psihologic, mai mulți internauți își exprimă dubiile vizavi de vaccinarea anti-COVID.

Totodată, administrația Spitalului Republican, unde a fost vaccinat primul medic din Republica Moldova, susține că niciunul dintre cei care au primit vaccinul nu au avut niciun fel de semne sau reacții care ar trebui declarate.

De asemenea, un medic anesteziolog de la Spitalul Republican, care a fost vaccinat a declarat public toate reacțiile pe care le-a avut după administrarea primei doze de Astra Zeneca.

„Pentru că mulți dintre voi m-ați întrebat care au fost reacțiile adverse post vaccin am decis sa vă răspund aici! Deci am primit prima doza de vaccin Astra Zeneca acum 2 zile, la 12 h după administrare am inceput sa simt mușchiul care a fost injectat (brațul sting)și anume la mișcare sau contracție, in repaus nu mă deranja, peste alte 12h a apărut febră pina la 38.5 maximal (o reacție absolut normala ca la orice vaccin ) azi dimineață adică a treia zi am avut amețeli de scurta durata la ridicarea brusca din pat, acuma mă simt perfect, am lucrat toată perioada post vaccin in tura de 24h care uneori ajunge și la 30 h, fără probleme.

Deci concluzia mea este că se merită să suportăm un pic consecințe pentru a ajuta la stoparea pandemiei.
Recomand tuturor care au posibilitate să se vaccineze!”, a scris Aurelia Anghel.

De asemenea, mai multe surse au declarat că și alți medici care au fost vaccinați au avut anumite reacții după ce li s-a administrat vaccinul anti-COVID.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button