fbpx

Locuitorii Parisului, atenționați să se pregătească pentru noi restricții. Gradul de alertă privind COVID-19 a devenit cel mai ridicat

Locuitorii din Paris au fost avertizați să se pregătească pentru eventuale noi restricții. Anunțul a fost făcut aseară de ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, dacă timp de trei zile nu se vor micșora indicatorii privind numărul de persoane care s-au îmbolnăvit, în capitala franceză și suburbiile ei ar putea fi închise localurile, iar autoritățile ar putea interzice chiar și organizarea unor evenimente în cercul rudelor, transmite publicația Le Monde.

De asemenea, și în orașele Lille, Lyon, Grenoble, Toulouse și Saint-Étienne ar putea fi nevoite să aplice noi măsuri de austeritate până săptămâna viitoare.

Precizăm că, potrivit Universității Hopkins, până acum în Franța s-au confirmat peste 600.000 de infectări și mai mult de 32.000 de decese. Ca în Italia, perioada estivală a fost marcată de scăderea numărului de bolnavi, iar spre sfârșitul lui august acesta a început din nou să crească.

Articole asemănătoare

Back to top button