fbpx

Locuitorii Marii Britanii își vor putea aplica testul de coronavirus singuri, de acasă. Acestea vor fi disponibile online

Guvernul Marii Britanii intenționează să supravegheze minuțios evoluția și amploarea pe care o capătă virusul COVID-19 pe teritoriul țării. Astfel, s-a decis achiziționarea a 3,5 milioane de teste pentru depistarea anticorpilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit telegraph.co.uk, acestea vor fi accesibile online sau în farmacii, iar kitul va putea fi folosit de cetățenii britanici din propria locuință. Scopul acțiunii este de a ține situația sub control și, la necesitate, de a institui noi măsuri de protecție.

Menționăm că și Germania a venit cu o inițiativă de minimalizare a riscului de infecție. Autoritățile plănuiesc să introducă „pașapoartele de imunitate”, astfel încât cei declarați imuni la virus să își poată relua ritmul de viață.

Totuși, unii sunt sceptici privind efectul ințiativei, deoarece aceasta ar putea încuraja anumite grupuri să se infecteze intenționat, în speranța că se vor putea întoarce la locurile de muncă, după ce se însănătoșesc. Vizați sunt și tinerii care se îndatorează financiar pentru că nu au de lucru.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să ne urmăriți pe pagina noastră de Telegram sau Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button