fbpx

live | Prim-ministra Maia Sandu, la ședința CCA: „Nu vă supărați… Sunt aici să vă solicit să plecați în corpore”

Astăzi are loc ședința Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA). În debutul ședinței s-a prezentat și prim-ministra țării noastre, Maia Sandu, care a cerut demisia tuturor membrilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cunoașteți că mass-media independentă este un pilon al proceselor democratice… Nu vă supărați, dar ce am văzut noi în ultimele săptămâni, după ce țara a început să se elibereze de regimul oligarhic, aici, în instituția dumneavoastră, nu s-au observat prea multe mișcări, eliberarea de acest regim. Nu mai discutăm de acțiuni care s-au întâmplat în trecut. Toate aceste lucruri se întâmplă în continuare.

Impresia noastră că, cu anumite excepții, membrii acestui Consiliu nu au reușit să-și îndeplinească obligațiunile de serviciu. Sunt aici să vă solicit să plecați in corpore”, a susținut Sandu.

„Am vrut să văd acțiunile dumneavoastră până acum. Poziția e cam târziu să vă o exprimați”, a mai spus prim-ministra, după ce ședul CCA a încercat să-și prezinte opinia.

De menționat că, tot în această lună, Comisia cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media a Parlamentului a solicitat demisia membrilor Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Articole asemănătoare

Back to top button