fbpx

Legumele verzi vor atrage banii, iar rodiile – norocul. Ce produse să pui pe masa de Revelion ca să ai un an bun?

Seara de Revelion este plină de superstiții. Pe lângă faptul că hainele pe care le porți îți pot aduce noroc, bucatele care vor fi pe masa de sărbătoarea ți-ar putea influența viața în noul an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tăiței

Acest produs semnifică vitalitate. Cu cât mai lungi sunt pastele, cu atât mai mult vei trăi și mai sănătos vei fi, iar dacă combini acest produs potrivit, ai șanse să atragi de partea ta puterea universului.

Pește

Acesta nu trebuie feliat și se va consuma doar întreg. Se spunea că dacă mănânci produsul de Revelion vei trece mai ușor de probleme, fiind la fel de ager ca și peștele în apă.

Rodii

Acest fruct atrage norocul. La fel, potrivit unei tradiții venite din Turcia, culoarea produsului este asociată cu inima sănătoasă a unui om.

Fructe rotunde

Merele, citricele și restul fructelor rotunde îți mențin organismul sănătos și atrag prosperitatea. La fel, ca și tăiețeii, ele îmbunătățesc vitalitatea.

Legumele verzi

Castraveții, ceapa verde, frunzele de salata, spanacul și alte produse verzi atrag banii. Acestea pot fi folosite pentru decor, pot fi incluse în bucate sau pot fi servite pe platouri aparte.

Struguri

În unele țări oamenii obișnuiesc să mănânce câte 12 boabe de struguri la miezul nopții, atunci când orologiul vestește schimbarea anului. Ele semnifică belșugul și bunăstarea.

Articole asemănătoare

Back to top button