fbpx

Le promitea că le angajează la Piața Centrală, după care le forța să se prostitueze. Cinci minore ar fi fost exploatate sexual de un bărbat din Cricova

Un bărbat cu vârsta de 50 de ani, domiciliat în orașul Cricova a fost reținut, fiind suspectat de trafic de copii în scop de exploatare sexuală comercială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, de la începutul anului 2018, individul ar fi profitat de poziția de vulnerabilitate a cinci tinere, printre care două minore, pe care le-a determinat să presteze servicii sexuale.

Adolescentele de 16 ani au fost recrutate sub pretextul angajării în calitate de vânzător la ghereta de fructe gestionată de către suspect, amplasată în Piața Centrală din mun. Chișinău. Ulterior, tinerele erau impuse să presteze servicii sexuale comerciale beneficiarilor identificați din timp de către bărbat.

Pentru serviciile prestate, victimele primeau câte 500 de lei de la fiecare client, ulterior, minorele erau deposedate de mijloacele bănești acumulate.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pe faptul comiterii infracțiunii de trafic de copii, iar suspectul a fost arestat pe un termen de 20 zile. Dacă va fi dovedită vinovăția, acesta riscă să stea după grati de la 15 la 20 de ani.

Poliția continuă acțiunile operative de investigații întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz și identificarea altor tinere recrutate de către suspecți.

Articole asemănătoare

Back to top button