fbpx

La Moldtelecom ai viteză maximă la Internet și toată grila de canale TV, la preț minim, plus un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață

Toamna aceasta Moldtelecom îți aduce și mai multe beneficii pentru un început de an școlar în forță. Internet fix cu viteză maximă, dar la preț minim. În plus, primești un echipament de ultimă generație pentru o acoperire WiFi acasă cum n-ai mai văzut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ai viteză stabilă de până la 1 GBPS, download și upload, iar atunci când combini Internetul fix cu televiziunea digitală, beneficiezi de grila maximă de canale TV timp de trei luni și, adițional, mai ai un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață.

Vrei viteză? Alege un abonament de Internet fix cu viteză de până la 1Gbps și achită pentru primele trei luni, ca și cum ai achita pentru un abonament cu viteză de 100 Mbps. Descoperă posibilități nemărginite de navigare și distracție.

Combină serviciul de Internet cu Televiziune și plătește timp de trei luni doar 170 de lei lunar pentru Internet cu cea mai mare viteză și televiziune cu 186 de canale, dintre care 62 în format HD.

Și asta nu e tot. Abonații de Internet fix Moldtelecom primesc un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață, care include 100 de minute în rețea și 100 de minute naționale sau 2GB, iar pentru 20 de lei pe lună poți opta pentru un abonament care prevede convorbiri nelimitate în rețea, 250 de minute naționale sau cinci GB.

Moldtelecom îți aduce performanța și îți oferă la conectare echipament de ultimă generație, care permite să te bucuri de multă muzică, jocuri, cele mai noi filme online, conferințe video cu colegii sau cu cei dragi, toate fără întreruperi și la viteză superioară oriunde în interiorul casei.

Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege abonamentul potrivit ție, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button