fbpx

Kim Kardashian și Kanye West sunt în prag de divorț? „Este în discuții de câteva săptămâni”

Kim Kardashian și Kanye West ar fi în prag de divorț. Surse apropiate cuplului spun că relația lor nu ar mai funcționa, iar cei doi ar discuta de câteva săptămâni despre o eventuală despărțire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kardashian a povestit recent despre tulburarea bipolară a soțului său. La rândul său, conform elle.ro, care face referire la revista People, rapperul declara anterior că încearcă să divorțeze de mai mult timp și că partenera sa ar fi încercat să îl interneze într-un spital pentru persoane cu tulburări psihice.

„Divorțul este în discuții de câteva săptămâni. Au comunicat foarte mult, atât în ultimele zile, cât și în ultimele săptămâni, încât amândoi să ajungă la concluzia că mariajul lor a luat sfârșit, a spus o sursă apropiată familiei.

Precizăm că, în ultima perioadă, familia lui Kim Kardashian și Kanye West a fost în vizorul presei internaționale, în special după ce rapperul a anunțat că intenționează să candideze la fotoliul de președinte al SUA. Totuși, și relația lor, care se presupune a fi tensionată, a rămas în vizorul publicului, inclusiv datorită declarațiilor pe care le-au făcut cei doi.

CITEȘTE ȘI:

Kanye West se pregătește să fie președinte. Cine l-a îndrumat să candideze și ce părere are despre vaccinuri?

După Kanye West, Paris Hilton și Hillary Duff se văd șefe la Casa Albă? Mesajele publicate de actrițe pe Twitter

Kanye West ar inteționa să îl numească pe Jay-Z vicepreședinte dacă câștigă alegerile

Articole asemănătoare

Back to top button