fbpx

Îți place să scrii, să fotografiezi sau să filmezi? Participă la „Media Tur” și realizează propriul material despre agricultura ecologică din Moldova

IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri lansează cea de-a treia ediție a evenimentului „Media Tur”, organizat în cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”. Tema acestei ediții este „Trăim eco – mâncăm organic? Dezvoltarea și provocările agriculturii ecologice în Republica Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul oferă oportunitatea tinerilor, actorilor media (jurnaliști/bloggeri/vloggeri) și activiștilor civici de a explora subiecte care influențează viața cetățenilor Republicii Moldova și de a atrage atenția publicului asupra unor probleme, prin elaborarea materialelor multimedia.

„Media Tur” va avea loc în perioada 19-20 aprilie, 2019. Timp de două zile, participanții vor afla despre aspectele si problemele agriculturii ecologice și vor vizita mai mulți producători locali din raioanele Ialoveni, Drochia, Șoldănești.

Participanții vor elabora și vor publica materiale, într-o formă accesibilă și documentată, pe platforme media publice sau pe platforme personale (blogguri, vlogguri, pagini pe rețelele sociale).

Criterii de selectare:

  • Experiență în scrierea articolelor;
  • Platformă online profesională/personală, unde publică materiale pe diverse teme sociale;
  • Motivația participantului;
  • Vârstă 18+.

Costurile pentru transport, cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatorii activității.

Doritorii trebuie să se înregistreze până pe 10 aprilie, ora 17:00, completând formularul de înregistrare AICI. Pentru mai multe detalii, puteți apela persoana de contact (Valentina Botnaru) la numărul 069402808.

Articole asemănătoare

Back to top button