fbpx

Își donează ziua de naștere celor care luptă împotriva bolilor incurabile. Vino să contribui și tu alături de Alina Andronache și Eugen Camenscic

S-au născut în aceeași zi, în același an și la aceeași oră, așa că au decis să facă din aniversarea lor o faptă bună. Vloggerița Alina Andronache și tânărul care vrea să revoluționeze domeniul energetic, Eugen Camenscic, își vor sărbători ziua de naștere împreună, doar că în locul cadourilor îi îndeamnă pe oaspeți să doneze pentru cei care luptă pentru viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În anul acesta am hotărât să dăruim această zi specială pacienților îngrijiți în cadrul Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. Împreună am decis să donăm ziua noastră de naștere pentru oamenii care luptă zi de zi împotriva bolilor incurabile și care au nevoie de îngrijire paliativă pentru a trăi viața în demnitate și fără durere. Urările, gândurile frumoase și energia pozitivă se pot transforma în donații nesemnificative pentru noi, dar atât de necesare pentru alții”, spun cei doi.

Pentru cei care vor veni la petrecere a fost pregătită o cutie specială pentru donație (în locul darurilor), iar cei care fizic nu vor fi prezenți pot dona online aici.

Până acum au fost colectați puțin peste 1500 de lei, însă cei doi omagiați își propun să adune circa 9000 de lei. Mai multe detalii despre aniversare și donații puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Haideți să contribuim împreună pentru a oferi o viață a mai bună celor grav bolnavi!

La mulți ani, Alina și Eugen!

Articole asemănătoare

Back to top button